Pályázataink


GINOP-5.2.4-16-2017-01673

Kedvezményezett neve: ThermoSéd Kft.

Projekt címe: A THERMOSÉD KFT. LÉTSZÁMBŐVÍTÉSE GYAKORNOKOK ALKALMAZÁSÁVAL, HOSSZÚ TÁVÚ MUNKAHELYTEREMTÉS CÉLJÁBÓL

Szerződött támogatás összege: 5 063 030,- Ft

A támogatás mértéke (%): 100%

A projekt tartalmának bemutatása:


A pályázó ThermoSéd Kft. 2001-ban alakult. A ThermoSéd Kft. főtevékenysége a műanyag nyílászárók gyártása, forgalmazása és beszerelése. A cég által gyártott és forgalmazott nyílászárók, kívül belül elegáns vonalvezetésükkel, a hagyományos és a korszerű építészeti stílusokhoz egyaránt alkalmazkodnak. A vállalkozás kiváló szakember gárdával rendelkezik, közel 10 fős állományi létszámmal működik. A ThermoSéd Kft. az utóbbi években sokat dolgozott azon, hogy beszállítói mellett viszonteladói hálózatát, így felvásárlóinak számát is növelje. A Kft. alapvető célja, hogy minőségi szolgáltatásait megerősítse, ezért szükség van a megfelelően kvalifikált munkaerő állomány növelésére, melyben nagy hangsúly helyeződik a képzettségre, szakértelemre. A jelen pályázat keretében Kft. 2 fő új, releváns OKJ-s képzéssel rendelkező, állandó munkahelyet teremt a termelés zavartalan biztosításához. E projekt segítségével lehetségessé válik olyan gyakornokok felvétele, akiket a cég kiképezhet, és hosszú távon foglalkoztathat, így jelentve hozzáadott értéket, szakértelmet a ThermoSéd Kft. számára.
A megvalósult pályázat keretében 1 fő anyaggazdálkodó, valamint 1 fő targoncavezető gyakornok alkalmazása valósult meg.
A cég számára a cégméret, illetve a megbízások számának ugrásszerű növekedése miatt sürgetővé vált 2 fő gyakornok felvétele és munkába állítása, melyet a GINOP-5.2.4-16 kódszámú pályázat segítségével sikerült megoldania.
Az új munkahely létrehozásához kapcsolódóan a pályázat keretében, a gyakornok munkavégzését támogató számítógépes munkaállomás került kialakításra, hardver berendezések beszerzésére valósult meg.


Projekt tényleges befejezésének dátuma: 2018.04.02.

Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2017-01673